Van ontwerp tot realisatie van uw tuin. Hovenier regio Utrecht: Hoveniersbedrijf Nova Green is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, bestrating en alles wat te maken heeft met aanplanting, begroeiing en onderhoud rondom uw huis of bedrijf.
 

Hovenier regio Utrecht
Evert Zeldenrijk

Eigenaar/hovenier

Medewerker
Wesley ten Dam

Hovenier

 

Hovenier regio Utrecht
Sven Basters

Hovenier
Medewerker
Ruben van Vredendaal

Hovenier
Hovenier regio Utrecht
Daniëlle van Engelen

Administratief medewerkster

 

Hovenier regio Utrecht: Compleet tuinpakket

Hoveniersbedrijf Nova Green kan op tuingebied veel voor u realiseren. Van tuinontwerp tot aanleg, het renoveren van uw tuin tot en met een compleet onderhoudspakket voor uw tuin. Met de inzet van vakkundig personeel en een uitgebreid machinepark maken wij het mogelijk om elk project in eigen hand uit te voeren van ontwerp tot en met de realisatie en de nazorg. Een ontwerp, vakbekwame aanleg en onderhoud van uw tuin zorgen voor een natuurlijke rust en uiteindelijk een ruimte waarbij u zich prettig voelt. Daarbij telt niet alleen de kleur van de planten en bomen, maar ook de kleuren van overige materialen (zoals stenen, houtswerken en verlichting).

Tuinontwerp

Een ontwerp begint bij een oriënterend gesprek op de desbetreffende locatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Bij die eerste kennismaking wordt gekeken naar de mogelijkheden die uw tuin biedt met betrekking tot de wensen die u hebt. Dit kan variëren van onderhoudsvriendelijke bestratingen, vijver- en of waterpartijen, hoogteverschillen, materiaalverbruik, verlichting enz.

Tuinaanleg

Een goed tuinontwerp verdient ook een goed plan van aanpak. Met deze inzet van onze vakbekwame medewerkers en hun jarenlange ervaring nemen zij met enthousiasme de tuinaanleg of renovatie ter hand. Hierbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van professionele gereedschappen en machines. Tijdens de aanleg wordt gewerkt met plantmateriaal die wordt ingekocht bij goed geselecteerde bedrijven. Voor bestratingsmateriaal, harde materialen, (tuin)hout en ornamenten worden veelal vaste leveranciers in de hand genomen.

Tuinonderhoud

Een fraai aangelegde tuin werkt als een visitekaartje. Daarbij maakt het niet uit of het om een particuliere tuin of bedrijfstuin gaat. De tuin is vaak de eerste belangrijke kennismaking.

Bekijk hier onze Facebook pagina of onze impressies.