Het onderhoud aan bomen(Boomverzorging) is een specialisme dat u aan experts moet overlaten. Hoveniersbedrijf Nova Green heeft die specialistische kennis van boomverzorging. Van aanplanten en verzorging tot begeleiding van snoei- en kapwerkzaamheden. Alleen met de juiste ervaring en uitrusting is het mogelijk om bomen op een goede manier te verzorgen en te laten groeien. Want verkeerde snoei kan uiteindelijk veel problemen opleveren.

Bomen hebben een belangrijke functie omdat deze Co² omzetten in zuurstof. Ook daarom verdienen bomen alle aandacht. Dat begint bij een goed advies. Hoveniersbedrijf Nova Green adviseert als bomen een zwakkere groei hebben, slechte bladontwikkeling of andere problemen. Vervolgens kunnen wij de juiste maatregelen nemen, zoals snoeien. Voor de veiligheid bijvoorbeeld omdat de boom verkeer of voetgangers hindert. Maar er zijn allerlei andere redenen om goed voor uw bomen te zorgen. De vorm en de functie bepaalt daarbij de mate van onderhoud. Bomen worden vanaf de aanplant tot wel twintig jaar door ons begeleid, zodat deze perfect passen in de omgeving en een mooie kroon ontwikkelen. Ook volwassen bomen blijven verzorging nodig hebben, zoals dood hout verwijderen, het opkronen van takken en zwakke of zieken delen verwijderen.

En uiteraard: ook het ruimen van bomen, die te groot zijn of ziek, wordt door de boomverzorgers van Hoveniersbedrijf Nova Green voor rekening genomen. En dankzij de stobbenfrees zorgen wij ook dat u geen last heeft van de stronk.

Bekijk hier onze Facebook pagina of onze impressies.