Na het ontwerp volgt de aanleg van de tuin en wordt gewerkt naar het eindresultaat: uw droomtuin. Hoveniersbedrijf Nova Green heeft veel ervaring in het aanleggen van tuinen, in de regio Beilen, Assen en Hooghalen. Bij tuinaanleg moet niet alleen worden gedacht aan beplanting maar ook de (aanleg) van de stroomvoorziening, hemelwaterafvoer, schuttingbouw, vijver, sproei-installatie, etc. Hoveniersbedrijf Nova Green beschikt over vakbekwaam personeel, professioneel gereedschap en de juiste machines om te zorgen voor een juiste uitvoering van uw tuinaanleg. Wij vinden het belangrijk met wat voor grond/bodem we te maken hebben. Daarom doen wij vaak een bodemonderzoek, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u lang plezier heeft van uw investering.

Een goed tuinontwerp verdient ook een goed plan van aanpak. Met deze inzet van onze vakbekwame medewerkers en hun jarenlange ervaring nemen zij met enthousiasme de tuinaanleg of renovatie ter hand. Hierbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van professionele gereedschappen en machines. Tijdens de aanleg wordt gewerkt met plantmateriaal die wordt ingekocht bij goed geselecteerde bedrijven. Voor bestratingsmateriaal, harde materialen, (tuin)hout en ornamenten worden veelal vaste leveranciers in de hand genomen.

 

Op de uitvoerende tuinaanleg en/of renovatiewerkzaamheden wordt evenals op de groei van de planten 1 jaar garantie gegeven.

Bekijk hier onze Facebook pagina of onze impressies.